skip to Main Content

Personliga kläder till hunden

Personliga Kläder Till Hunden

Kläder till hundar har alltid varit ett väldigt omtalat ämne. Många menar att hundar inte är behöver kläder och att alla typer av tröjor och skor bara är djurplågeri. Det främsta anledningen till att man tycker så är för att man associerar ordet “hundkläder” med små ballerinakjolar på chihuahuor, men det är naturligtvis inte den typen av hundkläder som vi kommer att tala om här.

Sanningen är att det finns många hundkläder som faktiskt är till väldigt stor nytta för hunden och som har skapats för att göra hundens liv bättre. Det finns bland annat kappor som håller korthåriga hundar varma på vintern och det finns även regnjackor som förhindrar att hunden blir blöt när det ska promeneras i regn. Utöver kappor av olika slag så finns det även skor för hundar. Skorna kan bland annat användas om en hund har skapat sig och behöver skydda en tass eller två, men kan även användas för att förhindra skador om hunden ska gå på vassa stenar eller t.ex. på asfalt under en het sommardag.

Personliga kläder för hunden

De allra flesta hundägare älskar att skämma bort sin fyrbenta vän med varma kappor till vintern och andra bekvämligheter. Utbudet av hundkläder är väldigt stort och det finns mängder av olika färger, former och alternativ att välja mellan. Många känner dock att utbudet kanske är en aning tråkigt och vill spexa upp sin älskades outfit lite extra. Precis som man kan designa papperskassar med häftiga tryck så kan man alltså även designa sin hunds egna kläder.

Att designa hundkläder kan låta väldigt svårt, men sanningen är att det är busenkelt och man behöver egentligen inte göra speciellt mycket själv. På nätet finns det mängder med butiker som erbjuder specialdesignade hundkläder eller hundkläder där man själv kan välja tryck, text eller t.ex. ett fotografi att sätta på. Om du någonsin har designat en egen t-shirt på nätet tidigare så kommer du att fixa även detta galant. Dessa hemsidor erbjuder oftast nämligen en form av program som gör det möjligt för dig att testa olika designer, färger och dekorationer innan du skickar efter din vara.

Det som kan vara bra att komma ihåg är att man sällan kommer att kunna returnera produkten om det inte är något fel på den. Hundtäcket kommer att specialtillverkas efter dina önskemål och kan därför inte läggas på lager för att säljas vidare till någon annan. För att du ska bli så nöjd med slutresultatet som möjligt kan det därför vara bra att designa i lugn och ro. Testa olika färger, se vad som matchar med hundens koppel (om detta är viktigt för dig), prova olika typer av dekaler eller mönster innan så att din hund kan börja använda sin nya kappa direkt!

Back To Top
Sök
Total